РЕЖИЈА

Additional Info

 • Даријан Пејовски
  претседател
Даријан Пејовски
 • Алисија Феро
 • Ана Јакимска
 • Андреј Георгиев
 • Андреј Илиевски Волкашин
 • Антонио Митриќески
 • Ајдин Ислами
 • Александар Георгиевски
 • Ана Опачич
 • Борјан Зафировски
 • Батухан Ибрахим
 • Вардан Тозија
 • Васил Христов
 • Владимир Митревски
 • Даријан Пејовски
 • Дина Дума
 • Златко Калеников
 • Игор Алексов
 • Игор Иванов
 • Игор Христов
 • Игор Шокаровски
 • Јане Алтипармак
 • Кастриот Абдули
 • Коле Ангеловски
 • Косара Митич
 • Лавинија Софрониевска
 • Лидија Мојсовска
 • Марија Апчевска
 • Марија Џиџева
 • Марко Ѓоковиќ
 • Милка Анчевска
 • Николина Неделковска
 • Огнен Димитровски
 • Сара Јазаџиска
 • Саша Станишиќ
 • Сергеј Ѓеоргиев
 • Срѓан Јанакиевиќ
 • Тамара Котевска
 • Томислав Алексов
 • Киријана А. Николоска

ПРОДУКЦИЈА

Additional Info

 • Ивана Шекуткоска
  претседател
ПРОДУКЦИЈА
 • Ангела Несторовска
 • Ангелина Марковска
 • Бранко Петровски
 • Буњамин Куртиши
 • Васил Трајковски
 • Владимир Анастасов
 • Владимир Стојчевски
 • Владимир Тодоровски
 • Габриела Алексова
 • Горан Стојиљковиќ
 • Горјан Тозија
 • Дејан Крајчевски
 • Димитар Минов
 • Ѓорѓи Аврамовски
 • Елена Станишева
 • Елена Крстевска
 • Емил Костовски
 • Зоран Ристески
 • Ивана Шекуткоска
 • Искра Ежова
 • Илија Тирицовски
 • Јагода Велковска
 • Катерина Габунија
 • Кристијан Буровски
 • Лабина Митевска
 • Лилјана Дуковиќ
 • Марија Димитрова
 • Мете Ковачевски
 • Никола Мадиќ
 • Нина Цамински
 • Ристе Бошковски
 • Роберт Јазаџиски
 • Роберт Насков
 • Симеон Дамевски
 • Славко Ѓорѓиевски
 • Снежана Стојаноска
 • Томи Велковски
 • Томи Салковски
 • Фидуш Алиу

СЦЕНОГРАФИЈА, КОСТИМОГРАФИЈА И ШМИНКА

Additional Info

 • Игор Тошевски
  претседател
СЦЕНОГРАФИЈА, КОСТИМОГРАФИЈА И ШМИНКА
 • лександра Петкова Гианели
 • Андреј Бартлинг
 • Благојче Наумовски
 • Борче Златаноски
 • Весна Секуловска
 • Влатко Зафирковски
 • Влатко Христовски
 • Влатко Чачоровски
 • Горан Игњатовски
 • Дејан Ѓошевски
 • Димитар Златаноски
 • Димитар Топузовски
 • Емилија И. Атанасовска
 • Жаклина Крстевска
 • Жанета Димитриевска
 • Иван Бартлинг
 • Игор Тошевски
 • Илина Ангеловска
 • Ирена Јовчевска
 • Иван Филиповски
 • Илче Дамчевски
 • Јосиф Јанев
 • Калина Игновска
 • Марија Јовановска
 • Марјан Димчевски
 • Мартин Мановски
 • Михаил Панев
 • Наташа Марковска
 • Роза Трајчевска
 • Сашо Мартиновски
 • Томе Христов
 • Тони Анчевски
 • Тони Лазаров

МОНТАЖА И ТОН

Additional Info

 • Братислав Зафировски
  претседател
МОНТАЖА И ТОН
 • Атанас Георгиев
 • Братислав Зафировски
 • Владимир Павловски
 • Гоце Господиновски
 • Гоце Кралевски
 • Горјан Атанасовски
 • Грег Малканџи
 • Дарко Бошковски
 • Дејан Михајловски
 • Дејан Смилески
 • Драган Спасов
 • Игор Поповски
 • Мартин Иванов
 • Михаил Димитров
 • Ристо Алчинов
 • Сандра Ѓорѓиева
 • Сашко Потер Мицевски
 • Зоран Проданов

АНИМИРАН ФИЛМ

Additional Info

 • Иван Ивановски
  претседател
АНИМИРАН ФИЛМ

Жарко Иванов
Иван Ивановски
Крсте Господиновски
Тоде Блажевски
Никола Дрвошанов
Владимир Лукаш
Вук Митевски

КАМЕРА

Additional Info

 • Дејан Димески
  претседател
КАМЕРА
 • Александар Карпузовски
 • Александар Крстевски
 • Александар Ристески
 • Апостол Трпески
 • Атанас Велковски
 • Бато Матевски
 • Беби Зекировски
 • Виктор Лазаревски
 • Владимир Самоиловски
 • Горан Наумовски
 • Горан Трпчевски
 • Ѓорги Клинчаров
 • Дарио Секуловски
 • Дарко Башески
 • Дејан Богоевски
 • Дејан Димески
 • Димо Попов
 • Драгољуб Николовски
 • Душан Кардалевски
 • Златко Димески
 • Зоран Стојковиќ
 • Иван Ѓоршев
 • Игор Стефанов
 • Игор Трпчевски
 • Кире Милутиновски
 • Костадин Дончев
 • Кристијан Војдановски
 • Кристијан Теодоров
 • Маја Јакимовска
 • Марина Колоска
 • Мустафа Мустафа
 • Наум Доксевски
 • Ненад Пејиќ
 • Петар Кочишки
 • Роберт Јанкулоски
 • Самир Љума
 • Стефан Ѓорѓиевски
 • Тодор Фидановски
 • Трајче Величковски
 • Фејми Даут
 • Филип Јорданов
FaLang translation system by Faboba