"Златна Рамка" продолжува да се бори за правата на филмските работници!

11.05 2023
"Златна Рамка" продолжува да се бори за правата на филмските работници!

За статусот на филмските работници,како и за авторските права од филм, разговор со режисерот Даријан Пејовски, режисерката Марија Апчевска и кастинг директорката Киријана Николовска.

„Златна рамка 2023“ во четврток, 17.45 часот на Македонската Телевизија.

МТВ

FaLang translation system by Faboba