"Златна Рамка" продолжува да се бори за правата на филмските работници!

Thursday, 11 May 2023 14:23
"Златна Рамка" продолжува да се бори за правата на филмските работници!
There is no translation available.

За статусот на филмските работници,како и за авторските права од филм, разговор со режисерот Даријан Пејовски, режисерката Марија Апчевска и кастинг директорката Киријана Николовска.

„Златна рамка 2023“ во четврток, 17.45 часот на Македонската Телевизија.

МТВ

FaLang translation system by Faboba