Забава по повод второто издание на „Златна рамка“ и доделување на награди за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник

Tuesday, 20 July 2021 17:55
Забава по повод второто издание на „Златна рамка“ и доделување на награди за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник
There is no translation available.

Друштвото на филмските работници на Македонија ги додели почесните награди „Златна рамка“ за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник на годината.

Наградата за најистакнат филмски актер ја доби актерот Јовица Михајловски, нагрдата за најистакнат филмски автор ја доби Тонкица Митровска и наградата за филмски работник ја доби Трајче Величковски

 

FaLang translation system by Faboba