Коктел забава ДФРМ по повод второто издание на „Златна рамка“ и доделувањето на наградите за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник

16.02 2020
Коктел забава ДФРМ по повод второто издание на „Златна рамка“ и доделувањето на наградите за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник

Друштвото на филмските работници на Македонија ги додели почесните награди „Златна рамка“ за истакнат филмски актер, филмски автор и филмски работник на годината.

Наградата за најистакнат филмски актер ја доби актерката - Сара Климоска, нагрдата за најистакнат филмски автор ја доби дизајнерот на звук - Игор Поповски и наградата за филмски работник ја доби Ирена Јовчевска, асистент костимограф/гардеробер.

 

FaLang translation system by Faboba