РЕГИСТАР НА ПРОДУЦЕНТСКИ КУЌИ

СИСТЕРС АНД БРАДЕРС МИТЕВСКИ
ул. Франклин Рузвелт бр.4/38
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел:+389 2 3064 455
Факс: +389 2 3064 455
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СЕКТОР ФИЛМ
Алберт Ајнштајн 9/14
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3296 619
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.sektor.com.mk

КИНО ОКО
ул. Нобелова бр.12а/6
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3222 478
Факс: +389 2 3213 643
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kinooko.com.mk

ЦРНА МАЧКА ПРОДУКЦИЈА
ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 98/3-6
1000 Скопје
+389 72 422 402
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЛИСТ ПРОДУКЦИЈА
ул. Методија Андонов Ченто бр. 85 – 1/14
1000 Skopje
+389 70 362 332
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

БАНАНА ФИЛМ
ул. Бриселска бр.17
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3116 267
www.manchevski.com

ПАРТИЗАНС
Јуриј Гагарин 51/29
1000 Скопје, Р.Македонија
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ТРИС ФИЛМ
ул. Владимир Комаров бр.33-2/1
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 71 692 990
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ХОРИЗОНТ ФИЛМ
Франклин Рузвелт бр.2-8
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3061 188
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

АВАРД ФИЛМ & ВИДЕО
ул. Коста Новаковиќ 1а/32
1000 Скопје
+389 70 346 905
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

МИНИМАЛ КОЛЕКТИВ
ул. Васил Ѓоргов бр. 12
1000 Skopje
+389 70 379 859
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВЕДА ФИЛМ ПРОДУКЦИЈА
ул. Социјалистичка Зора 36/3
1000 Skopje
+389 71 321 487
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СКОПЈЕ ФИЛМ СТУДИО
ул. Славејко Арсов бр.15
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3296 515
Факс: +389 2 3227 790
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.sfs.mk


ул. Јане Сандански бр.108/28
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3239 889
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВЕРТИГО ВИЗУАЛ
Париска 10 Б
1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 3220 450
www.vertigo.com.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ГАЛАКТИКА ПИКЧРС
Дижонска 9/28
1000 Скопје, Р.С.Македонија
Тел: +38975 339 233; +38978 339 233
www.galaktikapictures.com

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

КРУГ ФИЛМ ПРОДУКЦИЈА
ул. 8-ми март бр. 1
1000 Skopje
+389 71 391 016
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ФЛИП БУК ПРОДУКЦИЈА
ул. Багдатска 26/1-3
1000 Скопје
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

back to top
FaLang translation system by Faboba