УПРАВЕН ОДБОР

Игор Иванов Изи
претседател

Томи Салковски
генерален секретар

Даријан Пејовски
претседател на секција режија

Ивана Шекуткоска
претседател на секција продукција

Дејан Димески
претседател на секција камера

Владимир Павловски
претседател на секција монтажа и тон

Емилија Ивановска
претседател на секција сценографија, костим и шминка

Иван Ивановски
претседател на секција анимиран филм

Драгољуб Николовски
докажан професионалец

Марија Димитрова
млад претставник

Марина Колоска
синдикален претставник

back to top
FaLang translation system by Faboba