NEWS

[05/03/2018] 
КОНКУРС за директор на ”Браќа Манаки”
read more ...

[05/03/2018] 
КОНКУРС за претседател
read more ...

[18/04/2016] 
КОНКУРС
read more ...

MACEDONIAN FILM PROFESSIONAL ASSOCIATION

КОНКУРС

Врз основа на одлуката на Собранието на Друштвото на филмски работници на Македонија одржано на ден 12.04.2016 година се распишува Конкурс за избор на директор на ИФФК “Браќа Манаки”. Заинересираните кандидати програмата за избор треба да ја достават на меил адресата на Друштвото contact@dfrm.org.mk најдоцна до 27.04.2016 година до 17.00 часот.

Статутот на Друштвото и Правилникот за работа на Фестивалот каде се содржани критериумите за избор на директор на ИФФК “Браќа Манаки” може да ги превземете овде:

Статут на Друштво на Филмски Работници
Правилник за работа на ИФФК Браќа Манаки